FINANCIAL LEASE

Financial Lease: zekerheid...

Met Financial Lease kunt u bijvoorbeeld een auto leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,00 tot 100% van de aanschafprijs (exclusief BTW), bij bedrijfsmiddelen geldt een maximum van 75% van de aanschafwaarde (exclusief BTW). Deze financieringsvorm is bedoeld voor roerende zaken zoals nieuwe en gebruikte auto’s en overige nieuwe bedrijfsmiddelen als computers en machines. Kiest u voor Financial Lease van Financial-lease.net, dan kiest u voor zekerheid. Want financial lease kent gedurende de looptijd een vaste rente en vaste maandelijkse lease-termijnen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Het is mogelijk de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel.

... flexibiliteit...

Financial-lease.net biedt u bij leasing van auto’s de mogelijkheid de restwaarde van de auto in de lening te betrekken. Hierdoor kan een lagere maandelijkse leasetermijn worden berekend. Wilt u het geleaste bedrijfsmiddel nog tijdens de looptijd omruilen, dan is dit mogelijk. Het is dan wel zo dat de oorspronkelijke contractvoorwaarden gelijk blijven. Bij inruil van het geleaste object is het mogelijk het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te financieren. Ook hiervoor geldt dat u het nieuwe bedrijfsmiddel tot maximaal 100% van de aankoopprijs (exclusief BTW) kunt leasen. Gedurende de looptijd ligt het economisch eigendom van het object bij u. U kunt dus gebruikmaken van de normale afschrijvingsfaciliteiten. Tevens kunt u in aanmerking komen voor investeringsaftrek en andere fiscale regelingen. (Informeer naar de mogelijkheden bij uw belastingadviseur.) De kosten voor onderhoud, verzekering en eventuele belastingen komen voor uw rekening. Na betaling van de laatste leasetermijn gaat het juridisch eigendom automatisch op u over.


... en gemak

Bij Financial Lease is er sprake van een driepartijenovereenkomst tussen u als ‘lessee’, de leverancier van het bedrijfsmiddel en Financial-lease.net als ‘lessor’. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Uw adviseur verzorgt voor u de gehele financiële afhandeling met Financial-lease.net. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde bescheiden aanleveren bij uw adviseur. Als de overeenkomst ingaat zorgt Financial-lease.net voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier. Ook hier heeft u dus geen omkijken naar.